Senaste Inläggen

Marknadsföringsbyrå: Nyckeln till Framgångsrik Digital Närvaro

Hos oss på wordpresshemsida.com får du hjälp med hemsidor och WordPress support för att snabbt komma igång med skapandet av din nya WordPress hemsida. Vi finns här för att ge full hjälp med hemsida direkt från början av processen och för fortsatt hjälp och support efter att hemsidan kommit live.


Här kan även du som inte redan har en WordPress hemsida få hjälp av oss att registrera ett domännamn och att installera WordPress på ett webbhotell. Vi går mer än gärna igenom grundläggande funktioner i WordPress med dig, antingen i chatten eller med fjärrhjälp via din dator – helt kostnadsfritt!


Uppdaterade WordPress hemsidor fungerar helt säkert och är funktionella hemsidor och av just denna anledning erbjuder vi dig en rad olika tjänster inom just drift och underhåll.Vi hjälper till med allt från säkra uppdateringar, om din hemsida blivit hackad, smidiga installationer och trygg back-up till prestandakontroll och rapporter.
Vi vill att du ska kunna lägga din tid på att fokusera på din verksamhet och kunna lägga arbetet med din WordPress hemsida åt sidan och låta oss sköta det åt dig.


Vi kommer att hjälpa dig från starten av din hemsida hela vägen till vägledning och WordPress support när än du behöver för att hålla din hemsida och verksamhet i rullning utan att stöta på några problem!VI HJÄLPER DIG MED

DIN WORDPRESS HEMSIDA

Några av de sakerna som vi kan hjälpa dig med:

  • Skapa en designskiss på hur du vill att din nya hemsida ska se ut!
  • Vi skapar en prototyp där du får se över resultatet, du får komma invändningar och önskemål inför slutresultat.
  • Vi kan erbjuder dig utbildning så att du lär dig, just det du behöver kunna arbeta med din hemsida.
  • Få full support via vårt drift- och underhållspaket.
  • Vi erbjuder dig en full introduktion till redigeringsverktyget i WordPress.
  • Få hjälp att ordna med domän (om du inte redan har köpt ett domän).
  • Vi hjälper dig att slutföra installation av WordPress hos en Premium WP webbhotell (vi samarbetar med Flywheel för en snabbare hemsida).
  • Slutligen så ser vi även till att din nya hemsida går live!

Ta del av vår långa erfarenhet inom webbapplikationsutvekling, UX design och digital marknadsföringsverktyg för att skala upp din online verksamhet.


Vi strävar att ha långa relationer med våra kunder, genom att arbeta i en skalbar plattform som WordPress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *