Så här fungerar KommerAlla.se - Hjälp att komma igång


På denna sida beskriver vi tjänsten så att ni snabbt och enkelt skall kunna komma igång med en egen gruppsida på KommerAlla.se.


Tjänstens användning
KommerAlla är en kostnadsfri tjänst för mötesbokning på nätet. Ni slipper den ofta tråkiga och tidkrävande uppgiften att via SMS, telefonsamtal och e-post försöka ta reda på vilka medlemmar som kommer vid olika tillfällen. Tjänsten används idag till olika syften, oftast av grupper som regelbundet träffas varje vecka/månad till olika typer av gruppaktiviteter, t ex lagsporter, jobbs- eller kompisträffar såsom innebandy, afterwork, tjejmiddagar, dart-kvällar, paintball, jogging m.m.


Första sidan
Gå till gruppsida - När man går till förstasidan på KommerAlla.se så kan man enkelt gå vidare till sin gruppsida genom att fylla i sidans namn och klicka på knappen ”Gå till sidan”.
Skapa ny gruppsida - För att skapa en helt ny gruppsida klickar man på knappen ”Skapa ny gruppsida”.

Startsidan på Kommeralla.se


Skapa en ny gruppsida
Här fyller du i uppgifter om dig och Er nya sida. Dessa fält finns:

Skapa en ny gruppsida


Gruppsidan
Under inställningar kan ni välja mellan olika bilder, skriva lite text under bilden och redigera texten som visas bredvid bilden, under rubriken. På gruppsidan lägger ni till medlemmar och skapar möten (aktiviteter). Ni kan lägga till flera möten/aktiviteter samtidigt. Det är alltid den mest aktuella aktiviteten som visas först. Det går även att titta på både på gamla och framtida möten. På gruppsidan finns även en funktion för att skapa omröstningar, vilket kan vara bra om man t ex vill komma fram till en tid eller plats för aktiviteten.

Dagen innan aktiviteten skall äga rum skickas automatiskt ett e-postbrev med en inbjudan till alla som inte lämnat något besked. Samma dag som aktiviteten skall äga rum, kommer en påminnelse till alla som inte lämnat något besked.

Om man så önskar går det även bra att göra egna e-postutskick från gruppsidan. Det går bra att skicka till alla medlemmarna på en gång eller så väljer du ut några som skall kontaktas.

Gruppsidan


Välkommen som användare!
Vi hoppas att ni kommer få stor nytta av tjänsten och upplever den som enkel att använda.
Har ni frågor, synpunkter eller önskemål om t ex förbättringar så tveka inte att kontakta oss.


Om KommerAlla Annonsera Kontakt Hjälp Tipsa en kompis Disclaimer Copyright (c) 2006-2018